Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ WARRIOR FITNESS T.S.

“Οι εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή με το Warrior Fitness Training System είναι μόνο θετικές. Ταιριάζει στην καθημερινότητα τόσο ένος ανθρώ...

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ένα χρήσιμο κανάλι στο YouTube - URBAN COMBAT FITNESS


URBAN COMBAT FITNESS


Αποφασίσαμε πριν λίγο καιρό, με τον φίλο και συνάδερφο εκπαιδευτή, Παναγιώτη Τσελέντη, να φτιάξουμε ένα κανάλι στο youtube. Το κανάλι αυτό, όπως προδίδει και ο τίτλος του, θα ασχολείται με την Αυτοάμυνα εστιάζοντας στην μάχη δρόμου. 


Επίσης θα δίνουμε συμβουλές και για γυμναστική και πώς μπορεί κάποιος να αναπτύξει ή και να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση, που είναι απαραίτητη για Μάχη! 

Τα βίντεο θα είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα και μέσα από την ανάλυση την οποία θα κάνουμε θα λύνουμε αρκετές απορίες που υπάρχουν σχετικά με την αυτοάμυνα. Επι πλέον, θα υπάρχουν και βίντεο που θα αναλύουμε Μύθους και Πραγματικότητα, σχετικά με την μάχη στον δρόμο. Άοπλη και ένοπλη μάχη καθώς και συμβουλές για εκπαίδευση σε νόμιμους χώρους (σκοπευτικούς συλλόγους) με πυροβόλα όπλα. Οι τεχνικές και οι αναλύσεις μας προέρχονται μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία μας στα μαχητικά αθλήματα και τέχνες, καθώς ασχολούμαστε κοντά 40 χρόνια και οι δύο, από μικρά παιδιά.
Σκοπός είναι να αποσαφηνίσουμε διάφορες απόψεις που κυριαρχούν για τις μαχητικές τέχνες και την αυτοάμυνα γενικότερα, αλλά και να προτρέψουμε τον κόσμο να στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς πιστεύουμε πως είναι ζωτικής σημασίας, τους καιρούς αυτούς. Στην πορεία θα έχουμε και καλεσμένους εκπαιδευτές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα δείχνουν τεχνική, θα τους παίρνουμε μίνι συνέντευξη, εκπαιδευτές που εμείς θεωρούμε καταξιωμένους και πραγματικούς γνώστες!
Επισκεφθείτε το κανάλι μας, δείτε τα πρώτα βίντεο και εφόσον σας αρέσουν, γίνετε συνδρομητές (Subscribe), αφήστε σχόλια, θα μας βοηθήσουν (Comments), πατήστε Like και μοιραστείτε το (share).  
Επίσης στέλνετε τις ερωτήσεις σας στο urbancombat70@gmail.com ή στα σχόλια και κάθε μήνα θα τις μαζεύουμε και θα κάνουμε ένα βίντεο, που θα προσπαθούμε να απαντάμε.
Δείτε παρακάτω ένα βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου