Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ WARRIOR FITNESS T.S.

“Οι εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή με το Warrior Fitness Training System είναι μόνο θετικές. Ταιριάζει στην καθημερινότητα τόσο ένος ανθρώ...

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόγραμμα γυμναστικής 40+ πως να ξαναγίνεις έφηβος!

WARRIOR FITNESS program
Full Body Fat Loss 40+


Αν είσαι ένας άντρας άνω των 40 ετών - και επιθυμείς να αγωνιστείς για να ξαναγίνεις έφηβος - μπορούμε να σας υποσχεθούμε ένα πράγμα.
Είναι 100% εφικτό!

Ο 48χρονος σήμερα Ν.Γ. πρόκειται να σας εξομολογηθεί τον τρόπο όπου από παχουλός κατάφερε να γίνει στεγνός και μυώδης. Ο Ν.Γ. μυήθηκε στο Warrior Fitness πριν από 2 χρόνια, όταν – όπως θυμάται καθόταν στον καναπέ κι έβλεπε ταινίες και σειρές στην TV, τρώγοντας πατατάκια. Τότε ζύγιζε 107 κιλά, αγύμναστος και με καθόλου καλές εξετάσεις αίματος και μικροβιολογικές. Ώσπου γνώρισε την μέθοδο Warrior Fitness και με ηλεκτρονική καθοδήγηση και μερικά προσωπικά ραντεβού με τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 8 μήνες να μεταμορφωθεί!


Το γεγονός είναι - καθώς γερνάμε - η παραγωγή τεστοστερόνης έχει επιβραδυνθεί, τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης μας έχουν μειωθεί, οι αρθρώσεις μας είναι κακοποιημένες και χτυπημένες - δεν αναρρώνουμε τόσο γρήγορα όσο συνηθίζαμε, οι μύες μας είναι πιο σκληροί για να ενισχυθούν , ο μεταβολισμός μας έχει επιβραδυνθεί - και κερδίζουμε λίπος γύρω από το μεσαίο τμήμα μας πολύ πιο εύκολο από όσο θα θέλαμε. Ωστόσο, με τη σωστή προσέγγιση - μπορείτε ακόμα να είστε σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι ήταν στα 20 σας.


Το μυστικό σε αυτή την μεταμόρφωση, είναι η Μεταβολική προπόνηση (ΜΠ).
Η ΜΠ όταν είναι σωστά σχεδιασμένη για τον κάθε άνθρωπο και στη συγκεκριμένη περίπτωση για τον 46 τότε Ν.Γ. έγινε αφορμή να αλλάξει την ζωή του, καθοριστικά προς το καλύτερο.
Διότι η ΜΠ είναι αυτή που σε συνδυασμό με την ανάλογη διατροφή, βάζει φωτιά στον μεταβολισμό Η μεταβολική μέθοδος προπόνησης, χρησιμοποιεί σύντομη, έντονη και συνολική συμμετοχή όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος σε ένα κυκλικό πρόγραμμα γυμναστικής, βασισμένο στην αρχή της προοδευτικής επιβάρυνσης, το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά την δύναμη και θα «ανάψει» τον μεταβολισμό, αναγκάζοντας τον οργανισμό να εκκρίνει Αυξητική Ορμόνη (ΑΟ), η οποία κτίζει καθαρή μυϊκή μάζα και καίει το λίπος στο σώμα.
Σήμερα θα σας δώσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν μέσα στον σχεδιασμό προπόνησης του Ν.Γ. και το οποίο τον βοήθησε σημαντικά στο να χάσει βάρος και να τονωθεί μυικά!
Σήμερα ο Ν.Γ. με ύψος 1,80, ζυγίζει 82 κιλά, έχει αφήσει πίσω τον παλιό τρόπο ζωής και αισθάνεται κυριολεκτικά τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερος!


Καλως ήρθατε στο πρόγραμμα του Warrior Fitness training system – “Full Body Fat Loss Workout”
Κάντε ένα ζέσταμα προτού ξεκινήσετε το πρόγραμμα, με λίγο σχοινάκι ή τρέξιμο, ασκήσεις λίπανσης και λίγες δυναμικές ασκήσεις.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
·         5 ασκήσεις
·         30 δευτερόλεπτα την κάθε άσκηση
·         30 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσα στις ασκήσεις (ταυτόχρονα προετοιμασία της επόμενης άσκησης)
·         2 λεπτά ξεκούραση στο τέλος του κύκλου
·         4-5 κύκλοι

Άσκηση #1
Dumbbell Squat – Curl - Press
Αυτή είναι μια εξαιρετική άσκηση υψηλής έντασης, που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τον καρδιακό ρυθμό και να ξεκινήσετε τη διαδικασία καύσης λίπους για το υπόλοιπο της προπόνησης.
Κρατήστε ένα ζευγάρι αλτήρες με βάρος μέτριο και σταθείτε όρθιοι με τους αλτήρες στο πλάι των ποδιών. Εκτελείτε κάθισμα έως ότου οι αλτήρες αγγίξουν το πάτωμα, όπως σηκώνεστε κάνετε κάμψη των αλτήρων με λαβή «σφυρί» και στη συνέχεια όπως έχουν τεντώσει τα γόνατα, φέρνετε τους αλτήρες στους ώμους και κάνετε πίεση ώμων. Γυρίζετε αντίστροφα στην αρχική θέση και επαναλαμβάνετε χωρίς κενό στην κίνηση, με ροή αλλά όχι βιαστικά.

Άσκηση #2
Εκρηκτικά πλειομετρικά push ups
Αυτή η άσκηση θα δουλέψει όλο τον άνω κορμό. Πάρτε θέση για κάμψεις και εκτελείτε κάμψεις με άλμα, σπρώχνοντας δυνατά με τα χέρια σας ώστε να τιναχτείτε όσο πιο ψηλά γίνεται.








Άσκηση #3
Κωπηλατική σκυφτός με αλτήρες εναλλάξ
Με έναν αλτήρα σε κάθε χέρι, σκύβουμε τον κορμό μπροστά κρατώντας την πλάτη ίσια, χωρίς να καμπουριάζουμε. Ξεκινάμε να τραβάμε το ένα χέρι προς τα πλευρά μας. Όταν κατεβαίνει το ένα χέρι το άλλο ξεκινάει την κίνηση ώστε να διασταυρωθούν οι αλτήρες στο μισό της κίνησης. Έτσι έχουμε συνεχή ροή της κίνησης για 30 δευτερόλεπτα.





Άσκηση #4
Box Jumps
Τα άλματα σε κουτί είναι μια πλειομετρική άσκηση που πρέπει να γίνεται δίνοντας εκρηκτικότητα από όλο το σώμα. Τα πόδια είναι πάντα λίγο ανοικτά και το ύψος του κουτιού ή οποιασδήποτε πλατφόρμας χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να είναι στο ύψος των γονάτων ή και λίγο πιο πάνω από αυτά.






Άσκηση #5
Κοιλιακοί «γιαλοκαθαριστήρες» με μπάλα σιλικόνης
Ξαπλώστε στο πάτωμα με την πλάτη. Κρατήστε ανάμεσα στα πόδια σας μια μπάλα σιλικόνης και έχοντας τα πόδια ψηλά εκτελείτε έναν ολόκληρο κύκλο δεξιά και αριστερά ακουμπώντας την μπάλα στο πάτωμα. Τα χέρια είναι ανοικτά για να έχουμε μια βάση και η πλάτη ακουμπάει συνέχεια στο πάτωμα ώστε να γυμνάζονται και οι πλάγιοι κοιλιακοί.





Αυτές είναι οι ασκήσεις.
Το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να το εκτελείται από 1 έως 3 φορές την εβδομάδα, πέρα από τα υπόλοιπα προγράμματα που θέλετε να κάνετε. Είναι ένα υψηλής έντασης πρόγραμμα, που ρυθμίζοντας όμως τον χρόνο εκτέλεσης, ξεκούρασης, είναι ιδανικό για όλες τις κατηγορίες ασκούμενων.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το άρθρο ή το σύστημα γυμναστικής Warrior Fitness, μπορείτε να στείλετε e-mail στο neklyk1970@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου