Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ WARRIOR FITNESS T.S.

“Οι εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή με το Warrior Fitness Training System είναι μόνο θετικές. Ταιριάζει στην καθημερινότητα τόσο ένος ανθρώ...

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Kettlebells / Δράμια και 5 απαντήσεις στις πιο βασικές ερωτήσεις για την προπόνηση με αυτά.



1. Είναι Η Προπόνηση Με Τα Δράμια Κατάλληλη Για Μένα;


Αν στόχος σας είναι να αποκτήσετε τρομερή δύναμη και αντοχή, καθώς και να ανεβάσετε την φυσική σας κατάσταση και να κάψετε λίπος τότε τα δράμια είναι για εσάς. 
Θα πρέπει όμως να έχετε υπόψη σας ότι απαιτείται να καταβάλετε προσπάθεια και να είστε διατεθειμένοι να γυμνασθείτε με ένταση.
Έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα ότι μπορείτε να τα κάνετε παντού ακόμα και μέσα στο διαμέρισμα σας σε περιορισμένο χώρο.
Αν θέλετε έναν ξεκούραστο τρόπο άσκησης καθισμένοι στον καναπέ και βλέποντας τηλεόραση τότε δεν κάνουν για εσάς.




2. Είναι Επικίνδυνη Η Προπόνηση Με Τα Δράμια;


Ναι αν οι ασκήσεις γίνουν λάθος. Βέβαια το ίδιο ισχύει με κάθε είδους ασκήσεις γυμναστικής. Σε γενικές γραμμές τα δράμια έχουν πέρα πολύ μικρό ποσοστό τραυματισμών σε σχέση με άλλες ασκήσεις. Είναι πάρα πολύ ασφαλής τρόπος εξάσκησης και προστατεύει το σώμα από τους τραυματισμούς αρκεί να γνωρίζεις πώς να προπονηθείς με αυτά.
Στο εξωτερικό κυκλοφορούν πολλά βίντεο και
DVD  που εξηγούν την τεχνική των ασκήσεων και παρόλο που κάποια από αυτά είναι σχετικά καλά κανένα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό μάθημα που θα κάνετε με ένα ειδικό και πιστοποιημένο δάσκαλο





3. Είναι Η Προπόνηση Με Τα Δράμια Ο Καλύτερος Τρόπος Να Προπονηθεί Κανείς;


Δεν υπάρχει καλύτερος ή τέλειος τρόπος να προπονηθεί κανείς. Τα δράμια είναι πολύτιμα εργαλεία για έναν ασκούμενο και οι ασκήσεις τους αν γίνουν σωστά έχουν τρομερά οφέλη αλλά δεν είναι τα μόνα.
Έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα ότι οι ασκήσεις τους είναι διασκεδαστικές και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του ασκούμενου. Επίσης αν δεν διαθέτετε άλλο εξοπλισμό μπορείτε να δουλέψετε μόνο με τα δράμια καθώς οι περισσότερες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν με τους αλτήρες και τις μπάρες μπορούν να γίνουν και μόνο με δράμια. Κάποιες μάλιστα από τις ασκήσεις αλτήρων γίνονται καλύτερα χρησιμοποιώντας δράμια. Επίσης συνδυάζονται τέλεια με ασκήσεις που γίνονται με το ίδιο σου το βάρος. Αυτό είναι ο λόγος που πολλοί λένε ότι το δράμι είναι ένα γυμναστήριο από μόνο του, και στην Ρωσία χρησιμοποιούνται στον στρατό και στα σχολεία που δεν είναι δυνατή η χρήση επιπλέον εξοπλισμού λόγο χώρου ή κόστους.
Αν έχετε επιπλέον εξοπλισμό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τα δράμια για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα




4. Είναι Τα Δράμια Κατάλληλα Για Bodybuilding;


Εξαρτάται τι εννοούμε με bodybuilding. Αν εννοούμε το άθλημα τότε όχι. Η  προπόνηση μόνο με δράμια δεν ενδείκνυται. Παρόλα αυτά οι bodybuilders μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε συνδυασμό με τις ασκήσεις που κάνουν με επιπλέον εξοπλισμό.
Ιδίως οι δυνατότητα για κάψιμο λίπους που σου δίνουν τα δράμια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο
bodybuilding. Τα δράμια μπορούν να κάνουν τον ασκούμενο απίστευτα δυνατό και να χτίσουν μυς αν ακολουθήσετε το κατάλληλο πρόγραμμα, όμως η προπόνηση με αυτά είναι κυρίως προσανατολισμένη προς την αθλητική κατεύθυνση και δημιουργεί τρομερή δύναμη και εκρηκτικότητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ αποτελεσματικά σε αθλητικές δραστηριότητες.
Το σώμα όσων ασχολούνται εκτεταμένα με τα δράμια είναι συνήθως σώμα αθλητή, λεπτό και νευρώδες και θυμίζει αρχαίο πολεμιστή όπως απεικονιζόταν στα αγάλματα, ή αθλητή μαχητικών αθλημάτων, δεν μοιάζει με σώμα
bodybuilder.




5. Είναι Κατάλληλα Τα Δράμια Για Κάψιμο Λίπους;



Ναι αλλά η προσοχή στην διατροφή σας είναι πιο σημαντική. Καμία προπόνηση με οποιοδήποτε εξοπλισμό δεν είναι αποτελεσματική στο να χάσετε λίπος αν τρώτε παρά πολύ και λανθασμένα. Αν θέλετε να κάψετε λίπος πρέπει να ξέρετε ότι η σωστή διατροφή είναι το 70% και η προπόνηση μόνο το 30% της εξίσωσης.
Η νοοτροπία του «δεν πειράζει, ας φάω ότι θέλω, μετά θα γυμναστώ και θα τα κάψω» είναι λάθος και θα σας οδηγήσει στην παχυσαρκία.
Ρυθμίστε πρώτα την διατροφή σας και μετά την προπόνηση σας έτσι ώστε να χτίσετε μυς, να κάψετε ακόμα περισσότερο λίπος και να ανεβάσετε τον μεταβολισμό σας έτσι ώστε να μην ξαναπάρετε τα κιλά που χάσατε.
Για αυτήν την δουλειά τα δράμια είναι ιδανικά. Η προπόνηση με αυτά απαιτεί απίστευτη ενέργεια, αυξάνει την αντοχή και θα ανεβάσει τον μεταβολισμό σας κατακόρυφα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αθλητές μεγάλης ηλικίας που έχουν παραπάνω λίπος φυσιολογικά λόγο μειωμένου μεταβολισμού (ο μεταβολισμός μειώνετε με τα χρόνια) χάνουν μέχρι και 15 κιλά σε 3 μήνες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για αγώνες, χωρίς καμία αλλαγή στην διατροφή τους. ακόμα και αν η ηλικία τους είναι προχωρημένη



Στο Warrior Fitness training system f: Warrior Fitness Training System
θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την προπόνηση με τα Kettlebells, αλλά και με τι άλλο συνδυάζεται, καθώς και έτοιμα προγράμματα  με δράμια ή συνδυαστικά που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, καίνε λίπος και αυξάνουν την μυική μάζα.
Οι πιστοποιημένοι προπονητές του Warrior Fitness Training System, είναι απο τους λίγους οι οποίοι γνωρίζουν άριστα την προπόνηση με τα kettlebells, καθώς ακολουθούν την μέθοδο και τις αρχές του Νο 1 προπονητή στον κόσμο, Παντελή Φιλικίδη!
https://www.facebook.com/warriorfitnesstrainingsystem/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου